dimecres, 6 de març del 2013

Presentació

6 de març de 2013.

Un dimecres qualsevol, un matí qualsevol...

Tot preparat per començar a dissenyar una nova lliçó que em tocarà impartir la setmana vinent (d'entrada us semblo previsora, oi?)... però un nou impuls s'apodera de les meves intencions: ni el llibre obert al costat del portàtil, ni els apunts presos ahir a la tarda en una reunió amb una companya paral·lela de matèria, ni el sentit de culpa que m'envaeix en adonar-me que ja són dos quarts d'una, que em queden dues hores per arribar a l'escola i no he començat a fer res de tot el que tenia previst... ni tan sols el "tic-tac" del rellotge del menjador em fan desistir de la idea de crear-me un bloc.

 I aquí el tenim.

Em presentaré: Em dic Isabel, sóc mestra en una escola d'adults i, tot i que la meva especialitat són les llengües, qui conegui les escoles d'adults sabrà de bona tinta que amb els anys acabes sent especialista en polivalència. Així que aquest any imparteixo anglès, llengua castellana, informàtica, català i temes. I en aquestes matèries em centraré de moment per tal d'anar omplint el meu bloc...

Benvingudes i benvinguts al blog ChuLetRas, on encara no tinc clar què hi acabaré posant, però amb un nom que ha nascut d'una idea inicial i ja anirem veient cap a on s'encamina.

 To be continued...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada